Begin met het waarom

Basis blog: begin met het WAAROM

In ‘gezonde leefstijl land’ zie je dat veel mensen vooral druk bezig zijn met de wat-vraag om hun doel te bereiken. Wat kan ik doen om af te vallen? Wat kan ik doen om sterker te worden? Wat kan ik doen om meer energie te krijgen? Ik laat je graag zien waarom je bij de waarom-vraag moet beginnen als je blijvende verandering/verbetering wilt bereiken. Veel leesplezier!

Hoe je manifesteert wat je voelt…

Misschien moet je deze blog 2 of zelfs 3 keer lezen voordat het echt tot je doordringt wat er staat en vooral wat dat betekent... maar als het kwartje eenmaal gevallen is, zal je hart een sprongetje maken van blijdschap! Veel leesplezier!

Waar het hart vol van is…

Ze zeggen niet voor niets; waar het hart vol van is, stroomt de mond van over... en dat is voor mij wat dit thema betreft zeker het geval... ik had wel een boek over het hart willen schrijven, er is zo veel over te vertellen. Ik heb voor deze blog dan ook mijn uiterste best gedaan om zo veel mogelijk tot de kern te komen in zo min mogelijk woorden... weet dus dat wat hier staat slechts het topje van de ijsberg is, want er is werkelijk waar zo veel meer over (en vanuit) het hart te vertellen... Veel leesplezier!
Winkelwagen